Flytta till Cypern

Flytta till Cypern – ersätt mörker och kyla med solsken.

Att bosätta sig utomlands är för många en dröm. Kanske vill du göra slag i saken. Här på Cypernguiden hittar du mycket information och länkar.
När du ska söka efter bostad på Cypern gör du enklast en sök på engelska. Det finns mängder av fastighetsförmedlingar som både hyr ut och har objekt till salu. Sök på estate agents Cyprus. Majoriteten av lägenheter och hus är möblerade. Vitvaror samt tvättmaskin är standard i varje lägenhet och hus.

Läs mer om hur det fungerar att bosätta sig på Cypern här.

 

En enkel lunch med bedårande utsikt. Vardagsliv på Cypern.

Som vi har nämnt tidigare är det alltid enklare om du gör grundlig research innan din cypernflytt. Ha en buffert med pengar att klara dig/er på under minst ett halvår om saker och ting inte skulle fungera som tänkt.

Flytta till Cypern med barn
För dig som har skolbarn kan du välja mellan den allmänna skolan eller privatskola. I de allmänna skolorna pratar man bara grekiska, det finns ingen hemspråksundervisning. Du kan läsa mer på vår sida om skolor och välfärd på Cypern här.
Söka jobb på Cypern
Du hittar mängder av nyttiga jobbsökarlänkar på vår sida cypernjobb här.

Utsikt från jobbet? Varför inte – förverkliga din dröm.

 

Du kan läsa mer på våra sidor om två driftiga svenska kvinnor som är egenföretagare på Cypern. Carolina Alotus, konstnär och Jeanette Petterson som öppnade kedjan Blue Spas.
Klicka på bilderna för att komma till artiklarna.

Klicka på bilden och läs mer om Carolina och låt dig inspireras av hennes fantastiska entusiasm och kreativitet.

 

Klicka på bilden och läs mer om hur Jeanette lyckades etablera sitt snabbt växande företag i en mansdominerad hotellvärld.
Share