Blue Spas Cypern

Blue Spas är svenskdrivna SPA som du hittar på Althea hotell, Nausicaa hotell, King Jason, St. Elias Resort, Phaethon Hotell, samt Napa Plaza hotell. Hudterapeuterna som arbetar på Blue Spas har en gedigen utbildning.

Unna dig det bästa på semestern hos Blue Spas.

Unna dig det bästa på semestern hos Blue Spas.

Du har ett stort antal underbara behandlingar att välja på, priserna på ansiktsbehandlingar, massage, pedikyr och manikyr är mycket förmånligare på Cypern än i Sverige.

Blue Spas använder de välgörande produkterna från Decleor som snabbt har blivit det populäraste märket på skönhetssalonger över hela världen. Decleors produkter är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgsextrakt samt örter och lera. Produkterna är fria från parfym, färg och konserveringsämnen.
Vissa produkter är 100 procent naturliga, Decleors produkter har fått många fina utmärkelser och deras solkrämer lär vara bland de bästa för dem som är känsliga för solen.

Efter din behandling har du möjlighet att köpa med dig av Decleors produkter till ett mycket förmånligare pris än i Sverige. Du kan även köpa produkter utan att ta en behandling.

Blue Spas erbjuder även behandlingar för män och man har speciella behandlingar för kidsen. Unna dig själv lite egentid och en välgörande avkopplande behandling på semestern.
Du bokar din behandling i SPA receptionen på hotellet. Nu erbjuder även Blue Spa uppskattade presentkort som du själv väljer valör på.

Den populäraste behandlingen är After Sun Face, där det ingår en ljuvlig ansiktsmassage som får din hy att bli sammetslen. Manikyren med det hållbara Gelpolish är också en mycket populär och uppskattad behandling.

BLUE SPAS LOGOShare