Protaras att göra

Eftersom Protaras är en turistort finns det mängder av saker att sysselsätta sig med. För det första får du inte glömma bort att ta del av utbudet på ditt hotell. Kanske erbjuder de ett fullspäckat aktivitetsprogram?

Vattenporter i Protaras – Fig Tree Bay
Om stranden lockar finns det vattensporter i mångfald  i Protaras. Och för varje år utökas aktiviteterna, jet ski, banana boat, undervattensdykning, båtutflykter, glasbottenbåtar, trampbåtar, vattenskidor och windsurfing för att nämna några.

Det finns gott om vattensporter i Protaras.

Det finns gott om vattensporter i Protaras.

Pubar, karaoke och shower
Sjunga karaoke kan du nu göra på de flesta pubar. Och tack vare alla engelsmän som besöker och bor på ön finns det nu även pubar som erbjuder bingokvällar och Elvis-shower.

Magic Dancing Water
Bakom Mc Donalds på den nedre genomfartsgatan ligger Magic Dancing Waters. Du kommer att se mycket reklam för det här skådespelet. För skådespel är precis vad det är, aktörerna är tusentals vattenstrålar som ”dansar” i takt med musik. Rökmaskiner och ljuseffekter gör det hela till en fantastisk upplevelse. Det finns en bar här och även möjlighet att äta en mycket god och prisvärd buffé innan showen börjar.
Tips, sitt långt bak, man blir ganska blöt av vattenångorna.

Ocean Aquarium i Paralimni
Ocean Aquarium är något för hela familjen. Akvariet ligger en bit utanför Protaras på huvudgatan mot Paralimni, du tar dig hit med bil, moped, buss eller taxi. Hajar och krokodiler samsas med över 400 olika djurarter.

Vandra på Cape Grecko
För din som har starka ben och gillar att vandra finns det en utmärkt gångstig utmed havet som börjar vid Konnos Bay vid Cape Grecko. Den här vandringsleden avnjuts bäst på våren eller på hösten, mitt i sommaren är det alldeles för varmt.

Share